About

Jaktstudion      – Med sikte på säkerhet –

Vi har valt att jobba med högkvalitativa skyttesimulatorn från Simway Hunt för att kunna hjälpa våra kunder att utveckla sina skyttekunskaper.

Våra kurser i jägarexamen och skytteträning är anpassade för att utveckla jägaren och därmed förbättra säkerheten ute i skogen. Träningen sker antingen med vapenattrapp eller med laserutrusning monterat på det egna vapnet. Idag har vi  2 st gevär och 2 st pistoler som lånevapen, dessa ingår i hyran av banan. Vi har valt att projicera på en duk som är 3,70 x 2,30m vilken ger en helhetskänsla att vara på plats.

Om du är intresserad av att hyra in dig och dina vänner för skytteträning, så kan vi erbjuda flera olika banor och utmaningar för träningen. Simway Hunt är framtaget i samarbete med Svenska Jägareförbundet samt erkänt duktiga skyttar såsom Dahlby som representerat Sverige i bl.a. OS, VM i leduveskytte.

 

Hemsidan är under uppbyggnad, vid frågor kontakta Anders på 0708-191300

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>